SPICE FM

Spice fm,cea mai buna muzica de ieri pa azi

 

 

 

Anca Badiu sustine ca preotul i-a inapoiat acatistul fiindca nu i-a dat bani: "Am fost tratata cu dispret in biserica"

 

Anca Badiu a trait zilele trecute o experienta neplacuta in biserica, la care spune ca nu se astepta. Cunoscuta cantareata a declarat ca a mers in Casa Domnului pentru a da un acatist si a se ruga, dar ca preotul de la Biserica Sf. Mina din Bucuresti i l-a inapoiat dupa ce l-a citit, pentru ca nu a dat bani.

ATITUDINE. Anca Badiu spune ca are in continuare incredere in biserica
Badiu spune ca in biserica se aflau foarte multi oameni care asteptau la rand pentru a li se citi acatistele. "Fiecare dintre ei, in momentul in care intindeau acatistul preotului, ii dadeau si bani si acesta le spunea ca o sa-l citeasca mai multe zile. Eu nu aveam bani la mine, nu scosesem de pe card, iar cand parintele a realizat acest lucru nu a fost foarte fericit. L-a luat, l-a citit foarte repede si mi l-a inapoiat. Nu stia cum sa scape mai repede de mine. M-a revoltat acest lucru", a declarat cantareata. Ea mai spune si ca, in momentul in care a vrut sa cumpere lumanari, a avut parte de un soc. , a declarat Anca Badiu. Ieri, reporterii CANCAN au incercat sa stea de vorba cu preotii de la Sf. Mina, insa acestia nu au fost de gasit. 
Angajatii de la Sf. Mina au declarat ca acatistele pe care preotul le opreste sunt cele care urmeaza sa fie citite timp de mai multe zile si ca celelalte se dau inapoi credinciosilor. Ei au negat si incidentul cu lumanarile de care amintea cantareata.

Andreea Balan si Andreea Antonescu, din nou Andre? Uite ce zic fetele!

Urlete, lesinuri, crize, idolatrizare si scene de neimaginat – asa am putea caracteriza un amplu fenomen care a pus stapanire pe Romania in urma cu 12 ani. Se numea simplu… Andre.

Doua fete cucuiete, cu codite in cap, cu fustite scurte si cu niste platforme mai grele decat ele in picioare, innebuneau toti adolescentii de la acea vreme. Erau de gasit peste tot – la radio, la televizor, pe afise, sau inmoda adoptata de pustoaicele de atunci. 

Cine spune ca nu a fredonat cel putin o data melodiile “Mosule, ce tanar esti” sau “Libera la mare”, are intr-adevar o problema cu memoria. Fenomenul Andre cuprinsese toata tara! Pana si bunicii dansau impreuna cu nepotii. Iar parintii, care cica aduceau copiii la spectacol, erau pur si simplu fermecati de vestimentatia colorata si extrem de sumara a domnisoarelor de pe scena. Andreea Balan si Andreea Antonescu, caci despre cele doua este vorba, erau privite ca niste zeite. Ele dictau si linia vestimentara a vremii. Fanele din toata tara isi impleteau codite, se imbracau cat mai asemanator cu cele doua vedete si se urcau pe incaltarile cu talpa foarte inalta, despre care aparusera chiar bancuri la acea vreme. 

Trebuie sa va mai aduceti aminte si de celebrele miscari din cap si din solduri, marca Andre. Sub o forma sau alta, le mai gasim si astazi la unele trupe de fete. In Romania anilor 2000, atunci cand Andreea Balan si Andreea Antonescu urcau pe scena, toti fanii se unduiau dupa acelasi tipar! Dupa cum urma sa vedem mai tarziu, Andreea Balan demonstra atunci foarte putin din ceea ce stie acum, dar ne arata ca are cu siguranta veleitati intr-ale dansului. Atat de bine le mergea fetelor incat ajunsesera sa se deplaseze cu elicopterul la concerte. Trebuiau sa cante in mai multe localitati in aceeasi zi, asa ca aceasta era singura solutie viabila. Iar astfel au scris pagini de istorie in muzica romaneasca!

La un moment dat, Andreea Antonescu a decis sa pozeze intr-o revista dedicata barbatilor, caci implinise deja varsta necesara. Sedinta foto a fost un eveniment national! Revista a inregistrat un record de vanzari cu acel numar, dar in acelasi timp epoca Andre incepea sa apuna. Cele doua componente ale trupei nu se mai intelegeau, asa ca au urmat cateva scandaluri intre ele si apoi inevitabila despartire. Anul 2001 a fost un an de doliu in muzica romanesca! Fanii plangeau cu lacrimi de crocodil, dar nimic nu le-a mai facut pe cele doua cantarete sa se impace. 

Dupa succesul fulminant, Andreea Antonescu a intrat intr-un con de umbra. Fosta ei partenera de scena s-a mentinut insa cu succes in prima linie a muzicii romanesti. Amandoua au suferit schimbari radicale de look, insa in prezent au aceeasi culoare de par care le-a consacrat: Andreea Balan a ramas fidela culorii blond, iar fosta ei colega a decis sa se vopseasca din nou bruneta, imediat dupa ce a devenit mama. In timp ce Andreea Balan face furori cu un pictorial de senzatie, in lenjerie intima, intr-o revista pentru barbati, si se vrea sa cucereasca Europa cu vocea ei, Andreea Antonescu anunta cu surle si trambite intoarcerea ei in muzica. Sa ne pregateasca oare fetele ceva? Ramane de vazut!